Marije

Marije

IT & Payroll Officer

“Mijn naam is Marije en ik ben in januari 2020 begonnen bij Bakker Oilfield Supply als receptioniste, waarbij ik ook financiële taken uitvoerde.  Al snel breidde mijn rol zich uit en in 2021 werd ik gevraagd om ondersteuning te bieden op de IT-afdeling.

 

Sinds 2022 ben ik daarnaast betrokken geweest bij de salarisverwerking, wat uiteindelijk heeft geleid tot mijn huidige functie als IT & Payroll Officer.

 

Mijn achtergrond ligt in de horeca. Na het afronden van een MBO opleiding Facilitaire Dienstverlening en een koksopleiding ben ik verder gaan studeren aan de Hogeschool (HBO) in de richting International Hospitality Management.

 

In 2022 heb ik de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie afgerond om mijn kennis op het gebied van loonadministratie te verdiepen.

 

Wat mijn baan zo boeiend maakt, is de veelzijdigheid van mijn taken. Van het controleren en verwerken van uren voor salarissen, tot het beheren van systemen en het bieden van IT-ondersteuning. Ik begin mijn dag meestal met een kopje thee en het doornemen van mijn mailbox, gevolgd door het maken van een to-do lijst voor de rest van de dag. Gedurende de dag heb ik regelmatig overleg met mijn managers en collega’s over nieuwe ontwikkelingen en projecten.

 

Wat ik leuk vind aan werken bij Bakker Oilfield Supply is de warme en prettige werksfeer. Iedereen is bereid elkaar te helpen om het beste resultaat te behalen. Bovendien krijg je de kans om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.”