Lars

Lars

Logistics Coordinator 

“Mijn naam is Lars, en ik ben verantwoordelijk voor de afdeling Logistiek bij Bakker Oilfield Supply. Mijn loopbaan begon als logistiek medewerker, en inmiddels werk ik al 3 jaar als Logistiek Coördinator.


Mijn achtergrond is veelzijdig, met ervaring in diverse sectoren zoals de bouw, logistiek, en olie en gas. Onlangs heb ik mijn vaardigheden verder ontwikkeld met een opleiding tot logistiek teamleider.


In mijn rol als Logistiek Coördinator draag ik de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse aansturing en coördinatie van ons logistieke team.


Geen dag is hetzelfde; mijn werk is zeer gevarieerd. Ik start mijn dag met het doornemen van e-mails en ik zorg ervoor dat mijn team goed voorbereid aan de slag kan. Verder verdeel ik pickorders, los ik logistieke uitdagingen op, regel ik transporten en kranen, en vergelijk ik prijzen voor transport.


Wat werken bij Bakker Oilfield Supply voor mij zo bijzonder maakt, zijn de collega’s, de verantwoordelijkheid die ik krijg, en de vrijheid om mijn werk op mijn manier uit te voeren.


Samen zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt.”