Joël

Joël

Manager Projects & Engineering 

“Mijn naam is Joël en ik ben werkzaam als Manager Projects & Engineering bij Bakker Oilfield Supply. Na mijn studie Werktuigbouwkunde ben ik hier begonnen als Wellservice Engineer en heb sindsdien verschillende functies vervuld. Ik heb me onder andere gericht op commerciële activiteiten met een focus op welltesting en geothermie. Sinds juli 2023 ligt mijn focus echter meer op de project- en engineeringskant, en in mijn rol als manager ben ik verantwoordelijk voor deze afdeling.

 

Mijn functie omvat een breed scala aan taken. Ik coördineer, bewaak de voortgang en stuur de afdeling Projects & Engineering aan, die bestaat uit 7 collega’s. Daarnaast heb ik indirecte verantwoordelijkheid voor Field Operations. Mijn werkdag begint meestal rond 7:30 uur met het doornemen van binnenkomende e-mails over mogelijke nieuwe projecten en engineeringaanvragen.

 

Een belangrijk onderdeel van mijn rol is het duidelijk definiëren van de scope van het werk en het ontwerpen van projecten, rekening houdend met zowel interne als externe klantvereisten. Ik zorg ook voor het opstellen van een gedetailleerde projectplanning en een actieplan. Regelmatig overleg met mijn eigen team, maar ook met Sales en QHSE, is essentieel om projecten succesvol te laten verlopen.

 

Wat ik zo waardeer aan werken bij BOS is de flexibiliteit en de drang om te innoveren en te groeien. Er is veel ruimte om nieuwe apparatuur te ontwerpen en te ontwikkelen, waardoor we de best mogelijke oplossingen voor onze klanten kunnen bieden.

 

Daarnaast is de samenwerking met collega’s fantastisch; we halen het beste in elkaar naar boven door de korte communicatielijnen binnen het bedrijf. Als je ergens energie in steekt, krijg je volop steun om het ook daadwerkelijk te realiseren.”