Roy

Roy

Coordinator Maintenance & Inspection

Mijn naam is Roy en ik werk als Coordinator Inspection & Maintenance binnen Bakker Oilfield Supply.

Van jongs af aan droomde ik ervan om bakker te worden, maar uiteindelijk kwam ik terecht in de wereld van technisch onderhoud. Ik ben mijn carrière begonnen als onderhoudsmonteur, eerst in de werkplaats en later op locatie. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar de functie van coördinator van de afdeling druk controle.


Momenteel vervul ik met trots de rol van Coördinator Inspectie & Onderhoud waarbij ik verantwoordelijk ben voor werkvoorbereiding, werkplaatsplanning en certificatenbeheer, zowel voor BOS als voor onze klanten.


Mijn dag begint lekker vroeg, rond 06:45, met koffie en het verwerken van certificaten om ervoor te zorgen dat alles up-to-date is. Wat mijn baan bijzonder maakt is de diversiteit; geen dag is hetzelfde. Of het nu gaat om het voorbereiden van een onderhoudsklus of het voorbereiden van de certificaten, ik ben betrokken bij het hele proces.


Wat ik erg waardeer is het werken met een fantastisch team. Samen met mijn collega’s streven we ernaar om elk aspect van het onderhoudsproces tot een succes te maken.


Ik krijg energie van het plannen van onderhoud, het leiden van werkvergaderingen en het zijn van een aanspreekpunt voor mijn collega’s. Of het nu gaat om werk gerelateerde onderwerpen of gewoon een goed gesprek, het is leuk om deel uit te maken van ons enthousiaste team met een gedeelde passie voor wat we doen.