Welkom bij Bakker Oilfield Supply

Welkom bij Bakker Oilfield Supply!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Bakker Oilfield Supply als werkgever!  

 

Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je de ruimte krijgt om te groeien en impact kan maken. Wij  bieden je niet alleen een baan, je wordt onderdeel van een inspirerende werkomgeving waar werkplezier voorop staat, innovatie wordt gestimuleerd, en waar geïnvesteerd wordt in jouw groei en ontwikkeling.

 

Wil jij ook deel uitmaken van ons team en ben je benieuwd hoe het is om bij te werken bij Bakker Oilfield Supply? Hier vind je alles wat je moet weten over werken bij ons en de mogelijkheden die we bieden. Lees wie we zijn, bekijk ons actuele vacature- aanbod, stages en lees verhalen van enkele collega’s.

Introductie

Al in 1947 wordt de basis gelegd van waaruit later Bakker Oilfield Supply is ontstaan. 

 

Opererend als een dienstverlener in de (new) energy markt, levert Bakker Oilfield Supply een ruim assortiment aan producten en diensten op maat aan opdrachtgevers die voornamelijk actief zijn in de energiewinning.  Onze klanten zijn voornamelijk servicebedrijven, maar ook exploratie, productie en boorfirma’s behoren tot de doelgroep. Naast de olie- en gasindustrie zijn wij ook actief in andere vormen van energie, waaronder geothermie.  Al sinds 2009 zijn wij actief betrokken bij geothermieprojecten.  

 

Bakker Oilfield Supply staat garant voor producten en diensten van topkwaliteit en streeft ernaar een significante bijdrage te leveren aan de energietransitie. Door onze pijlers, Sustainable Energy, Oil & Gas,  Industrial, Rental en Maintenance & Inspection, bedienen wij veel verschillende klanten binnen (voornamelijk) Europa.  Wij houden ons continu bezig met innovatie, zodat ons ruime assortiment aan producten en diensten blijven aansluiten bij de marktvraag. Bakker Oilfield is samen met Bakker Coevorden en SCAVES onderdeel van Bakker Groep Coevorden.

Cultuur

Wij hechten veel waarde aan een positieve werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op:

 

  • Samenwerking: We geloven dat de beste resultaten worden bereikt wanneer mensen hun krachten bundelen en kennis en vaardigheden delen. Of het nu gaat om collega’s onderling, klanten of partners, we streven naar open communicatie en een hechte samenwerking. Door samen te werken, stimuleren we elkaar om betere beslissingen te nemen en efficiënter te werken, wat leidt tot succes voor iedereen.
  • Innovatie: We moedigen een cultuur aan waarin creativiteit en vernieuwing worden omarmd. Dit betekent dat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe ideeën en werkwijzen om onze diensten en processen te verbeteren.
  • Ontwikkeling: We investeren in de groei van onze medewerkers door training, begeleiding en mogelijkheden tot zelfontplooiing te bieden. Door voortdurend te leren en te groeien, kunnen onze mensen niet alleen zichzelf versterken, maar ook bijdragen aan de vooruitgang en het succes van het hele bedrijf.

 

Samen zorgen deze waarden voor een werkomgeving waarin medewerkers zich kunnen ontplooien, vernieuwende ideeën kunnen bloeien en teams worden versterkt door samenwerking.

Kernwaarden

Betrouwbaarheid

Wij komen onze afspraken na en communiceren open en eerlijk

Veiligheid

Wij volgen alle veiligheidsrichtlijnen en melden gevaarlijke situaties om de werkomgeving veilig te houden. We zorgen voor zowel onze eigen veiligheid als die van onze collega’s door alert te zijn op risico’s en elkaar te ondersteunen in het naleven van veiligheidsmaatregelen.

Kwaliteit

Omdat onze klanten en medewerkers erg belangrijk zijn voor ons, streven we naar het leveren van de beste kwaliteit door continu bezig te zijn met het verbeteren van onze vaardigheden en onze processen

Duurzaamheid

Wij creëren lange termijnwaarde door te streven naar een balans tussen economische groei, milieubeheer en sociaal welzijn.

Flexibiliteit

Wij passen ons snel aan veranderingen en uitdagingen binnen ons werk. We bedenken innovatieve oplossingen voor uitdagingen en reageren effectief op onverwachte situaties. We werken nauw samen met collega's uit diverse disciplines om gezamenlijke doelen te bereiken.

Waarom kiezen voor ons?

Uiteraard bieden we prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Iedereen krijgt bij ons bijvoorbeeld een vergoeding voor woon-werk verkeer, ook al woon je op 1 km fietsen van het werk.

 

Prettige werksfeer
  • We werken hard samen maar hebben minstens zo veel lol met elkaar. 
  • We zijn een informele organisatie met korte lijnen.
  • We moedigen open communicatie, samenwerking en persoonlijke groei aan.
  • Ben je jarig, dan trakteren wij!
  • We hebben  een actieve personeelsvereniging die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt. 
 
Persoonlijke ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk. Daarom bieden wij een werkomgeving waarin voldoende ruimte is om te leren maar ook om  jouw talenten te ontdekken. Wij willen jou zo veel mogelijk in jouw kracht zetten. Om die reden werken wij niet alleen vanuit functies maar ook vanuit rollen. Wij geven je het gereedschap om het beste uit jezelf te halen. Jij helpt ons groeien, daarom helpen wij jou ook met jouw groei. Wij bieden volop mogelijkheden om te leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, dit doen we door middel van:

  • Loopbaanbegeleiding
  • Persoonlijke opleidingsplannen
  • Training on the job
  • Externe trainingen en opleidingen
 
Personele activiteiten

We hebben een actieve personeelsvereniging die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt.  Zelfs aan de kinderen van collega’s wordt gedacht met Pasen en Sinterklaas. Ben je jarig, dan trakteren wij! 12,5 jaar of 25 jaar in dienst? Daar maken we een feestje van! Daarnaast nemen we met collega’s deel aan bedrijfstoernooien (hardlopen, voetbal, volleybal) en organiseren we zelf af en toe een borrel om bij te kletsen, dit alles is uiteraard vrijblijvend.

 

Vitaliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw vitaliteit, zowel op korte als lange termijn. Niet alleen investeren we in jouw persoonlijke groei, maar bieden we ook de mogelijkheid om via ons fiscaal gunstig te sporten. Ook bieden we je eens in de 3 jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan een Preventief Medisch Onderzoek, uitgevoerd door onze Arbo-dienst. Dit onderzoek helpt bij het vroegtijdig opsporen van eventuele werkgerelateerde gezondheidsrisico’s. Het biedt inzicht in jouw gezondheid, levensstijl en eventuele risico’s, en is volledig vrijwillig en anoniem. Tegelijkertijd zorgt onze preventiemedewerker er voor dat de werkomgeving veilig en gezond blijft, met speciale aandacht voor jouw werkplek.

We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om de balans tussen werk en privé. Daarom denken we graag met je mee en bieden we maatwerk in dienstverbanden aan.

Inhoudsopgave